Marja van Dijk

Mijn werk is mijn passie en ik vind het een uitdaging om jouw kraamtijd tot een onvergetelijke periode te maken.

Wie ben ik?

Ik ben Marja van Dijk, al sinds 1994 werkzaam als kraamverzorgende. Voor mij is het belangrijk zorg op maat te leveren, waarin zorg, liefde en zekerheid centraal staat. Voldoening haal ik uit als het gezin na een kraamweek kan terugkijken op een fijne en zorgeloze kraamtijd. Waarin ze hebben kunnen genieten, uitrusten en hebben geleerd.

Kiezen voor Marja’s Kraamzorg.

Spreekt de website je aan en wil je zorg van mij ontvangen dan ben je van harte welkom. Inschrijven gaat heel eenvoudig via het aanmeldformulier. Zodra ik je aanvraag heb ontvangen neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op en uiterlijk 3 dagen na je aanmelding hebben we elkaar telefonisch of in het echt gesproken. Als er een click is volgt hierna een bevestiging van de inschrijving. Rond de 30e week van je zwangerschap neem ik contact met je op en plannen we een intakegesprek. Dit kan thuis of telefonsich. Tijdens dit gesprek bespreken we de eventuele bijzonderheden. Bij voorkeur assisteer ik niet de verloskundige niet bij een thuisbevalling. Als er wensen zijn kan dit aangegeven worden en bespreken we dit. De zorguren ga ik indiceren en kijken samen wat bij jullie past.

Persoonlijke intake

In de 30e week van je zwangerschap maken we persoonlijk kennis met elkaar en worden vragen en wensen over de kraamzorg besproken.

Flexibele zorg

Uren worden vastgesteld volgens het Landelijk Indicatie Protocol. (LIP)

Iedere zorg is anders en kan tijdens de zorguren bijgesteld worden.

1 Kraamverzorgende

In geval van overmachtsituaties zal ik zorgen voor vervanging. De zorg zal dan overgenomen worden door een collega zelfstandige kraamverzorgende, zodat je verzekerd blijft van goede zorg.