Inschrijven & vergoedingen.

Informatie over vergoedingen van de Kraamzorg

Vergoedingen:

Kraamzorg die door Marja’s Kraamzorg geleverd wordt valt binnen de vergoedingen van de basisverzekering. Net als bij reguliere kraamzorgorganisaties is er in 2024 een wettelijke bijdrage van €5,10 per uur.

Bij een aanvullende verzekering worden deze kosten vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit kan je altijd even controleren op je polis.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan de zorg van een ZZP’er.

Volgens het L.I.P. (Landelijk Indicatie Protocol) heeft iedere vrouw recht op
49 uur kraamzorg, geef je flesvoeding dan is het 45 uur.
Deze uren worden in overleg verdeeld over 8 dagen.
Mocht er een situatie voordoen dat de basis uren niet voldoende zijn dan kan de verloskundige in overleg met de kraamverzorgende extra uren bij indiceren. Er is een maximum van totaal 10 dagen kraamzorg.

Inschrijven:

Spreekt de website je aan en wil je zorg van mij ontvangen dan ben je van harte welkom. Inschrijven gaat heel eenvoudig via het aanmeldformulier. Zodra ik je aanvraag heb ontvangen neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op en uiterlijk 3 dagen na je aanmelding hebben we elkaar telefonisch gesproken. Hierna volgt een bevestiging van de inschrijving. Rond de zevende maand van je zwangerschap neem ik contact met je op en plannen we een intakegesprek. Zo kunnen we alvast kennismaken en de aankomende kraamtijd bespreken. Vervolgens kan je bij je zorgverzekeraar aangeven dat de zorg is ondergebracht bij Kraamzorg 1 op 1. Je kunt een account aanmaken op de website en dan koppel ik de kraamzorg.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl