Gastenboek

Lees ervaringen

Gastenboek / Google Review

Allereerst bedankt dat je de tijd wilt nemen – of al hebt genomen – om een bericht achter te laten in mijn gastenboek. Het doet mij heel goed om alle prettige ervaringen te lezen. 

Om mijn online zichtbaarheid via Google te verbeteren zou ik het leuk vinden als je ditzelfde bericht zou willen plaatsen bij mijn bedrijfsprofiel van Google in de vorm van een review. Je moet hiervoor inloggen via een eigen Google account. Via onderstaande link kom je bij mijn bedrijfsprofiel.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
23 berichten.
Yana uit Hendrik Ido Ambacht schreef op oktober 9, 2022
Lieve Marja, wat zijn we blij dat jij bij ons bent komen kramen. Al tijdens het intake gesprek voelde het goed en vertrouwd. Tijdens de kraamweek was het heel fijn dat je de zorg aanpaste aan onze wensen en behoeftes. Je deed dit met een hoop rust, ervaring, kennis en vertrouwen waardoor het eigenlijk een feestje was om je in huis te hebben en hebben wij volop kunnen genieten. Met alles, maar vooral met de borstvoeding wist je ons super goed te begeleiden en te helpen. Zelfs na de kraamweek kon ik nog terecht bij jou voor vragen. Na de kraamperiode zijn we met een hoop vertrouwen de toekomst tegemoet gegaan en daar heb je een hele grote rol in gespeeld! We gunnen iedereen een kraamverzorgende zoals jij. Elke dag was weer een feestje (de ontbijtjes al helemaal!) Bedankt voor de goede zorgen. Liefs, Jimmy, Yana, Skyler & Saige
... Wissel deze metabox.
Iris uit Zevenhuizen schreef op augustus 6, 2022
Lieve Marja, Wij zijn erg blij met onze kraamweek. We hadden door omstandigheden maar drie dagen waarvan er helaas nog een dagje afging ivm extra ziekenhuis opname. De dagen dat we thuis waren was het erg fijn en goed om jou bij ons thuis te hebben. Je rust, openheid en gezelligheid sprak ons erg aan. Je hielp in het huishouden maar ook met onze zoon. Onze dochter betrok je er ook bij en je maakt het hele gezin blij met drinken en eten. Heerlijk om dat even uit handen te geven. Je let goed op dat je als kraamvrouw genoeg eet en drink en met twee kindjes en veel zorgen was dat heel fijn. Toen we op de tweede dag zagen dat Micha achteruitgang had was jij de gene die goed meedacht en ons op het laatst nog hielp met spullen pakken voor het ziekenhuis. Marja je bent een fijne hulp en steun geweest. We merkte je ervaring en kundigheid dat geeft veel vertrouwen. Bedankt voor de fijne tijd en je meeleven.
... Wissel deze metabox.
Stefanie van Vliet uit Capelle aan den IJssel schreef op juli 28, 2022
Lieve Marja, Beginnend aan dit hele avontuur keken Fabian en ik eigenlijk een beetje op tegen de week van de kraamzorg , dit Ivm verhalen over ontevreden ouders die hun kraamzorg week niet beleefde zoals ze dit gewild hadden. Toen kwam jij lieve Marja! Eigenlijk voelde het voor ons meteen al vertrouwd na de eerste kraamdag , alsof 1 van ons lieve moeders een dag in het gehele huishouden ons kwam ondersteunen , schoonmaken, ontbijt ,lunch,wasjes,plasjes en ook de poepjes 🤣 je was van alle markten thuis en je hebt ons boven verwachting geholpen met je tips/tricks die je zelf op hebt mogen doen in de 28 jaar ervaring! We hebben echt van je genoten lieve Marja !! We zullen aan ieder je naam en je karakter met passie voor je vak aanraden! De deur ging na de laatste dag van de kraamzorg achter je dicht , en om eerlijk te zijn hebben we wel een traantje gelaten . We gaan je missen! Nu begint het echte werk voor ons ! Lieve Marja bedankt !!! En wellicht tot een volgende keer ! Liefs Stefanie&Fabian
... Wissel deze metabox.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl