Gastenboek

Lees ervaringen

Gastenboek / Google Review

Allereerst bedankt dat je de tijd wilt nemen – of al hebt genomen – om een bericht achter te laten in mijn gastenboek. Het doet mij heel goed om alle prettige ervaringen te lezen. 

Om mijn online zichtbaarheid via Google te verbeteren zou ik het leuk vinden als je ditzelfde bericht zou willen plaatsen bij mijn bedrijfsprofiel van Google in de vorm van een review. Je moet hiervoor inloggen via een eigen Google account. Via onderstaande link kom je bij mijn bedrijfsprofiel.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Romy, Miko en Julie uit Krimpen aan den IJssel schreef op mei 21, 2024
Lieve Marja, Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad met jou! Het was van te voren al heel prettig dat wij je al eerder hadden gezien, zodat we wisten wie er bij ons thuis zou komen. Je hebt ons op een rustige, lieve en begripvolle manier door de kraamweek geleid en hebt ons alles rondom het verzorgen van de baby uitgebreid uitgelegd. Daarnaast heb je ook ontzettend veel gedaan in ons huishouden, wat echt heel fijn was! Zo konden wij ons helemaal focussen op ons meisje. Het was ook heel fijn dat je ons ook veel geholpen hebt met hoe wij het voeden van onze baby het beste konden aanpakken, omdat borstvoeding niet vanzelf ging. Je was zowel naar ons toe als naar onze Julie super lief en zachtaardig. Wij hadden ons echt geen betere kraamverzorgster kunnen wensen, dankjewel voor alles!
... Wissel deze metabox.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl