Gastenboek

Lees ervaringen

Gastenboek / Google Review

Allereerst bedankt dat je de tijd wilt nemen – of al hebt genomen – om een bericht achter te laten in mijn gastenboek. Het doet mij heel goed om alle prettige ervaringen te lezen. 

Om mijn online zichtbaarheid via Google te verbeteren zou ik het leuk vinden als je ditzelfde bericht zou willen plaatsen bij mijn bedrijfsprofiel van Google in de vorm van een review. Je moet hiervoor inloggen via een eigen Google account. Via onderstaande link kom je bij mijn bedrijfsprofiel.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Pieter Emma en Melle uit Oudenhoorn schreef op maart 3, 2024
Lieve Marja, We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad dankzij jouw hulp, kennis, ervaring, humor en gezelligheid. Je werkt keihard en niets is je teveel maar wat wij vooral merkte is dat je echt werkt vanuit je hart. We hebben veel geleerd als kersverse ouders waar we nu 5 weken later nog steeds veel aan hebben en over praten. Ontzettend fijn om van te voren kennis te kunnen maken en te weten wie er na de bevalling in je huis komt tijdens de eerste week. Je hebt ons verwend met alles wat je voor ons en Melle deed en wat je in huis deed waardoor wij konden wennen aan alles wat er op ons af kwam en konden genieten en rusten. Wij gunnen iedere nieuwe ouders jou als kraamverzorgende want beter kan je niet treffen! Dank je wel Marja! Liefs.
... Wissel deze metabox.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl