Gastenboek

Lees ervaringen

Gastenboek / Google Review

Allereerst bedankt dat je de tijd wilt nemen – of al hebt genomen – om een bericht achter te laten in mijn gastenboek. Het doet mij heel goed om alle prettige ervaringen te lezen. 

Om mijn online zichtbaarheid via Google te verbeteren zou ik het leuk vinden als je ditzelfde bericht zou willen plaatsen bij mijn bedrijfsprofiel van Google in de vorm van een review. Je moet hiervoor inloggen via een eigen Google account. Via onderstaande link kom je bij mijn bedrijfsprofiel.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Marja uit Berkel en Rodenrijs schreef op oktober 20, 2023
Lieve Marja, na een bevalling met veel zorgen en complicaties de eerste keer hoopte we deze tweede keer een kraamweek te krijgen waarin genieten voorop stond. Dankzij jou hebben we echt op een roze wolk gezeten. Je hebt zooo veel voor ons gedaan en niks was je te veel. Iedere dag begon je met een gesprekje en taste je onze behoeftes af voor die dag, en wat we ook bespraken, je deed nog zoveel meer! Het was heerlijk om je om ons heen te hebben en we zijn echt een beetje van je gaan houden. Ook met onze dreumes was je fantastisch en hij keek er echt naar uit dat je iedere dag kwam. Niet voor niets was het huilen bij het afscheid maar lieve Marja, ondanks het moeilijke afscheid hebben we door jou adviezen en rustige start alle vertrouwen in de toekomst met z’n viertjes. Dankjewel voor de gesprekken, de begeleiding bij de borstvoeding, het schone huis, alle heerlijke maaltijden, de weggewerkte was en voor het vertrouwen wat je ons hebt gegeven. We hopen tot ziens! Veel liefs, Norbert, Marja, Maas & Lente
... Wissel deze metabox.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl