Gastenboek

Lees ervaringen

Gastenboek / Google Review

Allereerst bedankt dat je de tijd wilt nemen – of al hebt genomen – om een bericht achter te laten in mijn gastenboek. Het doet mij heel goed om alle prettige ervaringen te lezen. 

Om mijn online zichtbaarheid via Google te verbeteren zou ik het leuk vinden als je ditzelfde bericht zou willen plaatsen bij mijn bedrijfsprofiel van Google in de vorm van een review. Je moet hiervoor inloggen via een eigen Google account. Via onderstaande link kom je bij mijn bedrijfsprofiel.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Rayen en Angélique uit Hendrik-Ido-Ambacht schreef op augustus 27, 2023
Lieve Marja, We zitten nu in onze tweede week en je bent net een paar dagen weg. Hoe we de kraamweek begonnen als kersverse ouders was heel spannend, maar tegelijkertijd wisten we ook dat we met jou een heel eind zouden komen. Vanaf de kennismaking/ intake hadden we een vertrouwd gevoel en wisten we dat het wel zou goedkomen met al jouw opgedane ervaring. Dat is ook zo gebleken: we hebben zoveel geleerd en konden genieten van de kleine, terwijl jij ook alles uit handen hebt genomen. We zijn daarom heel erg blij dat we jou als kraamverzorgster hebben gehad en zouden het zo weer over doen. Wie weet wat de toekomst brengt! Voor nu wensen we je nog veel succes met alles en tot ziens! Dankjewel Marja!
... Wissel deze metabox.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl