Gastenboek

Lees ervaringen

Gastenboek / Google Review

Allereerst bedankt dat je de tijd wilt nemen – of al hebt genomen – om een bericht achter te laten in mijn gastenboek. Het doet mij heel goed om alle prettige ervaringen te lezen. 

Om mijn online zichtbaarheid via Google te verbeteren zou ik het leuk vinden als je ditzelfde bericht zou willen plaatsen bij mijn bedrijfsprofiel van Google in de vorm van een review. Je moet hiervoor inloggen via een eigen Google account. Via onderstaande link kom je bij mijn bedrijfsprofiel.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Romy Hooghuis uit Nieuwerkerk aan den ijssel schreef op augustus 24, 2023
Lieve Marja. Nogmaals enorm bedankt voor de fijne kraam periode. Marja heeft bij ons tweede kind de kraamhulp verzorgd. Het was een enorm fijne en bijzondere tijd. We zijn erg blij geweest met de hulp van deze lieve vrouw. Tijdens de intake al heel fijn gevoel en gelukkig was dit inderdaad terecht. Ze is niet bang om haar handen vies te maken en zit geen moment stil. Ze voelde alles fijnloos aan en trok zich ook even terug op het moment dat het nodig was! Kortom super tevreden en zal haar dan ook aan iedereen aanraden 😉 Lieve Marja, veel succes met alles en we zijn enorm blij met jou geweest! Liefs Romy Robin Noah en Milo
... Wissel deze metabox.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl