Gastenboek

Lees ervaringen

Gastenboek / Google Review

Allereerst bedankt dat je de tijd wilt nemen – of al hebt genomen – om een bericht achter te laten in mijn gastenboek. Het doet mij heel goed om alle prettige ervaringen te lezen. 

Om mijn online zichtbaarheid via Google te verbeteren zou ik het leuk vinden als je ditzelfde bericht zou willen plaatsen bij mijn bedrijfsprofiel van Google in de vorm van een review. Je moet hiervoor inloggen via een eigen Google account. Via onderstaande link kom je bij mijn bedrijfsprofiel.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Imke Spanjer uit Delft schreef op augustus 16, 2023
Lieve Marja, Bedankt voor de heerlijk zorgeloze kraamweek. Je hebt passie voor je vak en dat was goed te merken. Je ging liefdevol om met zowel onze oudste als nieuwe jongste dochter en je zorgde ervoor dat ook ik als kraamvrouw zoveel mogelijk kon rusten. De borstvoeding ging bij mijn oudste dochter erg moeizaam, door jou ongedwongen begeleiding ging het deze keer goed en kreeg ik al snel meer zelfvertrouwen. Ook in het overleg met de verloskundige was je erg proffesioneel en werkte je goed samen. Kortom we waren erg blij met jou als kraamhulp en de week is voorbij gevlogen.
... Wissel deze metabox.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl