Gastenboek

Lees ervaringen

Gastenboek / Google Review

Allereerst bedankt dat je de tijd wilt nemen – of al hebt genomen – om een bericht achter te laten in mijn gastenboek. Het doet mij heel goed om alle prettige ervaringen te lezen. 

Om mijn online zichtbaarheid via Google te verbeteren zou ik het leuk vinden als je ditzelfde bericht zou willen plaatsen bij mijn bedrijfsprofiel van Google in de vorm van een review. Je moet hiervoor inloggen via een eigen Google account. Via onderstaande link kom je bij mijn bedrijfsprofiel.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Jeffrey en Alessia uit Rotterdam schreef op juli 15, 2023
Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad met Marja aan onze zijde. Als kersverse ouders komt er een hoop op je af. Marja kan goed luisteren en advies geven en voelt aan waar behoefte aan is. Het was fijn iedere ochtend te starten en af te sluiten met een gesprekje. In de avonduren is Marja ook bereikbaar voor vragen en daar hebben we een paar keer dankbaar gebruik van gemaakt. Gekscherend noemden we Marja onze heldin, zo voelde het echt. De ontbijtjes en lunch waren top, maar de zorg en aandacht voor de kraamvrouw en de baby staat voorop. Dankjewel Marja!
... Wissel deze metabox.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl