Gastenboek

Lees ervaringen

Gastenboek / Google Review

Allereerst bedankt dat je de tijd wilt nemen – of al hebt genomen – om een bericht achter te laten in mijn gastenboek. Het doet mij heel goed om alle prettige ervaringen te lezen. 

Om mijn online zichtbaarheid via Google te verbeteren zou ik het leuk vinden als je ditzelfde bericht zou willen plaatsen bij mijn bedrijfsprofiel van Google in de vorm van een review. Je moet hiervoor inloggen via een eigen Google account. Via onderstaande link kom je bij mijn bedrijfsprofiel.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Anna uit Capelle a/d/ IJssel schreef op februari 27, 2023
Wij hebben dankzij Marja een hele fijne kraamperiode gehad. Van te voren zijn er tijdens het introductiegesprek goede afspraken gemaakt en Marja heeft aangegeven wat zij in de zorgperiode wel doet en wat niet. Dat is heel fijn, en later is ook gebleken dat Marja zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Na de bevalling was het wat lastig om de baby op temperatuur te houden, en de borstvoeding kwam niet direct op gang. Dankzij de goede begeleiding en informatie van Marja is dit allemaal goed gekomen. Zij straalt rust uit, geeft gedegen en duidelijke uitleg en coacht daar waar nodig. Ook omgaan met lastige situaties, zoals onverwacht bezoek werd op een goede manier opgepakt. Marja is tactvol en discreet, aanwezig zonder overmatig de aandacht te trekken. Zij past zich heel goed aan aan de omgeving waarin zij werkt, en het helpt dat zij een berg aan ervaring heeft. Wij vonden dit heel prettig. Dankjewel Marja!
... Wissel deze metabox.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl