Gastenboek

Lees ervaringen

Gastenboek / Google Review

Allereerst bedankt dat je de tijd wilt nemen – of al hebt genomen – om een bericht achter te laten in mijn gastenboek. Het doet mij heel goed om alle prettige ervaringen te lezen. 

Om mijn online zichtbaarheid via Google te verbeteren zou ik het leuk vinden als je ditzelfde bericht zou willen plaatsen bij mijn bedrijfsprofiel van Google in de vorm van een review. Je moet hiervoor inloggen via een eigen Google account. Via onderstaande link kom je bij mijn bedrijfsprofiel.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Margaux uit Rotterdam schreef op februari 16, 2023
Lieve Marja, dank voor jouw hulp tijdens onze kraamweek! Je bent een ontzettend lieve en zorgzame vrouw. We hebben veel van je geleerd tijdens de kraamweek, zoals hoe ons kindje in bad te doen en je hebt ons veel tips gegeven rondom borstvoeding. Dat is gelukkig ook goed op gang! Iedere ochtend was het weer een feestje als je arriveerde en heerlijk ontbijt voor ons maakte. De groente- en fruitbordjes zijn voor iedereen een aanrader! Ook lunch en tussendoortjes waren heerlijk. Je hebt ervoor gezorgd dat wij vol konden focussen op ons kindje en op herstel, al het andere nam jij uit handen. Wij zijn heel dankbaar!
... Wissel deze metabox.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl