Gastenboek

Lees ervaringen

Gastenboek / Google Review

Allereerst bedankt dat je de tijd wilt nemen – of al hebt genomen – om een bericht achter te laten in mijn gastenboek. Het doet mij heel goed om alle prettige ervaringen te lezen. 

Om mijn online zichtbaarheid via Google te verbeteren zou ik het leuk vinden als je ditzelfde bericht zou willen plaatsen bij mijn bedrijfsprofiel van Google in de vorm van een review. Je moet hiervoor inloggen via een eigen Google account. Via onderstaande link kom je bij mijn bedrijfsprofiel.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Angelica uit Rhoon schreef op oktober 14, 2022
Lieve marja . Ons eerst kindje en voor het eerst kraamzorg we zate er erg tegen op.maar u deed alles op een rustige en ervaren manier waar door ik veel vertrouwen in het weekje had.Na een weekje gehad te hebben waren we super blij dat je ons de week hielp. Niks was teveel gevraag kwam altijd op tijd. En hadden veel aan de hulp die u ons kindje en ons gaf . In zoon klein weekje hebben we zoveel dingen mogen leren van u. Dat we ons minder druk hoefden te maken of alles ons wel ging lukken als jongen ouders maar dat vertrouwen heeft u ons wel gegeven. Tuurlijk zijn we altijd nog bezorg maar zelf na de kraamweek kon ik nog terecht bij u voor vragen. heer bij willen we je ook erg bedanken voor alle goede zorgen❤️
... Wissel deze metabox.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl