Gastenboek

Lees ervaringen

Gastenboek / Google Review

Allereerst bedankt dat je de tijd wilt nemen – of al hebt genomen – om een bericht achter te laten in mijn gastenboek. Het doet mij heel goed om alle prettige ervaringen te lezen. 

Om mijn online zichtbaarheid via Google te verbeteren zou ik het leuk vinden als je ditzelfde bericht zou willen plaatsen bij mijn bedrijfsprofiel van Google in de vorm van een review. Je moet hiervoor inloggen via een eigen Google account. Via onderstaande link kom je bij mijn bedrijfsprofiel.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
23 berichten.
Freek, Wendy, Sofie & Finn uit Nieuwerkerk aan den IJssel schreef op juni 26, 2024
Lieve Marja, wat hebben we een fijne kraamtijd gehad door jou, ook al was het qua mijn gezondheid niet makkelijk. Je hebt het super gedaan en we zijn je heel dankbaar voor al je goede zorgen, voor ons als ouders, voor onze oudste dochter en onze zoon, de fijne gesprekjes en al je hulp met de baby en al je hulp in huis. Liefs van ons
... Wissel deze metabox.
Stef en Kirsten uit Heerjansdam schreef op juni 10, 2024
We hebben een ontzettend fijne kraamtijd gehad met Marja. Het was heel fijn dat we van tevoren al kennis hebben gemaakt en dat de verwachtingen uitgesproken zijn. Ze is heel professioneel in de verzorging, maar heeft ook echt oog voor de baby én voor allebei de ouders. Het fijne vonden wij dat Marja er was, maar ze was er tegelijkertijd ook niet. Ze was aanwezig op de achtergrond. Daardoor is ons vertrouwen om voor Flora te zorgen gegroeid. We gunnen ieder gezin iemand als Marja!
... Wissel deze metabox.
Romy, Miko en Julie uit Krimpen aan den IJssel schreef op mei 21, 2024
Lieve Marja, Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad met jou! Het was van te voren al heel prettig dat wij je al eerder hadden gezien, zodat we wisten wie er bij ons thuis zou komen. Je hebt ons op een rustige, lieve en begripvolle manier door de kraamweek geleid en hebt ons alles rondom het verzorgen van de baby uitgebreid uitgelegd. Daarnaast heb je ook ontzettend veel gedaan in ons huishouden, wat echt heel fijn was! Zo konden wij ons helemaal focussen op ons meisje. Het was ook heel fijn dat je ons ook veel geholpen hebt met hoe wij het voeden van onze baby het beste konden aanpakken, omdat borstvoeding niet vanzelf ging. Je was zowel naar ons toe als naar onze Julie super lief en zachtaardig. Wij hadden ons echt geen betere kraamverzorgster kunnen wensen, dankjewel voor alles!
... Wissel deze metabox.
Thomas en Suzanne, Huub en Jonas uit Rotterdam schreef op april 10, 2024
We hebben afgelopen week een hele fijne kraamweek gehad Marja! Na een pittige bevalling en spoedkeizersnede heb je ons echt kunnen ontlasten als gezin. Je hebt ons goed begeleid. Je bent een echte professional en bent goed op de hoogte van alle veranderingen/innovaties binnen de kraamzorg. Ook heb je ons enorm ontlast en verwend, denk hierbij aan huishouden, maar ook zorgen voor heerlijke ontbijtjes, gezonde tussendoortjes en heb je voor ons gekookt. We konden nu echt even bijkomen. Ook ben je een luisterend oor geweest. Het was even spannend of ons zoontje nog fototherapie nodig had of niet. Je ondersteunde ons hierin. We zijn je enorm dankbaar!
... Wissel deze metabox.
Pieter Emma en Melle uit Oudenhoorn schreef op maart 3, 2024
Lieve Marja, We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad dankzij jouw hulp, kennis, ervaring, humor en gezelligheid. Je werkt keihard en niets is je teveel maar wat wij vooral merkte is dat je echt werkt vanuit je hart. We hebben veel geleerd als kersverse ouders waar we nu 5 weken later nog steeds veel aan hebben en over praten. Ontzettend fijn om van te voren kennis te kunnen maken en te weten wie er na de bevalling in je huis komt tijdens de eerste week. Je hebt ons verwend met alles wat je voor ons en Melle deed en wat je in huis deed waardoor wij konden wennen aan alles wat er op ons af kwam en konden genieten en rusten. Wij gunnen iedere nieuwe ouders jou als kraamverzorgende want beter kan je niet treffen! Dank je wel Marja! Liefs.
... Wissel deze metabox.
Femke, Arjan, Sophie uit Schiedam schreef op februari 8, 2024
Lieve Marja, Hartstikke bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je hebt mij onverwachts bijgestaan tijdens mijn ongeplande thuisbevalling, waar ik je voor altijd dankbaar voor zal zijn. De volgende dag ben je weer gelijk naar ons toegekomen om de zorg aan mijn zoontje Vincent en mij te geven. Je hebt ons nog veel kunnen leren ondanks dat het ons tweede kindje is. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en gezellige kraamtijd. Liefs, Femke, Arjan, Sophie, Vincent ( ook heel veel dank van mijn ouders)
... Wissel deze metabox.
Marja uit Berkel en Rodenrijs schreef op oktober 20, 2023
Lieve Marja, na een bevalling met veel zorgen en complicaties de eerste keer hoopte we deze tweede keer een kraamweek te krijgen waarin genieten voorop stond. Dankzij jou hebben we echt op een roze wolk gezeten. Je hebt zooo veel voor ons gedaan en niks was je te veel. Iedere dag begon je met een gesprekje en taste je onze behoeftes af voor die dag, en wat we ook bespraken, je deed nog zoveel meer! Het was heerlijk om je om ons heen te hebben en we zijn echt een beetje van je gaan houden. Ook met onze dreumes was je fantastisch en hij keek er echt naar uit dat je iedere dag kwam. Niet voor niets was het huilen bij het afscheid maar lieve Marja, ondanks het moeilijke afscheid hebben we door jou adviezen en rustige start alle vertrouwen in de toekomst met z’n viertjes. Dankjewel voor de gesprekken, de begeleiding bij de borstvoeding, het schone huis, alle heerlijke maaltijden, de weggewerkte was en voor het vertrouwen wat je ons hebt gegeven. We hopen tot ziens! Veel liefs, Norbert, Marja, Maas & Lente
... Wissel deze metabox.
Rayen en Angélique uit Hendrik-Ido-Ambacht schreef op augustus 27, 2023
Lieve Marja, We zitten nu in onze tweede week en je bent net een paar dagen weg. Hoe we de kraamweek begonnen als kersverse ouders was heel spannend, maar tegelijkertijd wisten we ook dat we met jou een heel eind zouden komen. Vanaf de kennismaking/ intake hadden we een vertrouwd gevoel en wisten we dat het wel zou goedkomen met al jouw opgedane ervaring. Dat is ook zo gebleken: we hebben zoveel geleerd en konden genieten van de kleine, terwijl jij ook alles uit handen hebt genomen. We zijn daarom heel erg blij dat we jou als kraamverzorgster hebben gehad en zouden het zo weer over doen. Wie weet wat de toekomst brengt! Voor nu wensen we je nog veel succes met alles en tot ziens! Dankjewel Marja!
... Wissel deze metabox.
Romy Hooghuis uit Nieuwerkerk aan den ijssel schreef op augustus 24, 2023
Lieve Marja. Nogmaals enorm bedankt voor de fijne kraam periode. Marja heeft bij ons tweede kind de kraamhulp verzorgd. Het was een enorm fijne en bijzondere tijd. We zijn erg blij geweest met de hulp van deze lieve vrouw. Tijdens de intake al heel fijn gevoel en gelukkig was dit inderdaad terecht. Ze is niet bang om haar handen vies te maken en zit geen moment stil. Ze voelde alles fijnloos aan en trok zich ook even terug op het moment dat het nodig was! Kortom super tevreden en zal haar dan ook aan iedereen aanraden 😉 Lieve Marja, veel succes met alles en we zijn enorm blij met jou geweest! Liefs Romy Robin Noah en Milo
... Wissel deze metabox.
Imke Spanjer uit Delft schreef op augustus 16, 2023
Lieve Marja, Bedankt voor de heerlijk zorgeloze kraamweek. Je hebt passie voor je vak en dat was goed te merken. Je ging liefdevol om met zowel onze oudste als nieuwe jongste dochter en je zorgde ervoor dat ook ik als kraamvrouw zoveel mogelijk kon rusten. De borstvoeding ging bij mijn oudste dochter erg moeizaam, door jou ongedwongen begeleiding ging het deze keer goed en kreeg ik al snel meer zelfvertrouwen. Ook in het overleg met de verloskundige was je erg proffesioneel en werkte je goed samen. Kortom we waren erg blij met jou als kraamhulp en de week is voorbij gevlogen.
... Wissel deze metabox.
Jeffrey en Alessia uit Rotterdam schreef op juli 15, 2023
Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad met Marja aan onze zijde. Als kersverse ouders komt er een hoop op je af. Marja kan goed luisteren en advies geven en voelt aan waar behoefte aan is. Het was fijn iedere ochtend te starten en af te sluiten met een gesprekje. In de avonduren is Marja ook bereikbaar voor vragen en daar hebben we een paar keer dankbaar gebruik van gemaakt. Gekscherend noemden we Marja onze heldin, zo voelde het echt. De ontbijtjes en lunch waren top, maar de zorg en aandacht voor de kraamvrouw en de baby staat voorop. Dankjewel Marja!
... Wissel deze metabox.
Yves en Nelleke uit Schiedam schreef op juni 6, 2023
Wat waren wij blij met Marja als kraamhulp. Onze kraamweek verliep niet zoals verwacht en ondanks dat heeft zij zich voor 200% ingezet, zorgde ze met veel liefde voor onze baby en stond ze altijd voor ons klaar. Marja is een topper!!
... Wissel deze metabox.
Margreet uit Hoeksche Waard schreef op maart 27, 2023
Dag Marja, Je kwam elke ochtend met een glimlach binnen. Na een intensieve nacht was dat steeds een hele fijne en liefdevolle start van de dag 🙂 Je ervaring en professionaliteit waren merkbaar in alles wat je deed. Je werkwijze is overzichtelijk en heel rustig en je vindt afstemming met het gezin met wie je werkt heel belangrijk. Deze kraamweek leerden we je als professional en als mens kennen, erg bijzonder! Dank voor je onverdeelde aandacht voor ons, onze zoon én zijn zus. Mede daardoor was de kraamweek een week met een gouden randje!
... Wissel deze metabox.
Anna uit Capelle a/d/ IJssel schreef op februari 27, 2023
Wij hebben dankzij Marja een hele fijne kraamperiode gehad. Van te voren zijn er tijdens het introductiegesprek goede afspraken gemaakt en Marja heeft aangegeven wat zij in de zorgperiode wel doet en wat niet. Dat is heel fijn, en later is ook gebleken dat Marja zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Na de bevalling was het wat lastig om de baby op temperatuur te houden, en de borstvoeding kwam niet direct op gang. Dankzij de goede begeleiding en informatie van Marja is dit allemaal goed gekomen. Zij straalt rust uit, geeft gedegen en duidelijke uitleg en coacht daar waar nodig. Ook omgaan met lastige situaties, zoals onverwacht bezoek werd op een goede manier opgepakt. Marja is tactvol en discreet, aanwezig zonder overmatig de aandacht te trekken. Zij past zich heel goed aan aan de omgeving waarin zij werkt, en het helpt dat zij een berg aan ervaring heeft. Wij vonden dit heel prettig. Dankjewel Marja!
... Wissel deze metabox.
Margaux uit Rotterdam schreef op februari 16, 2023
Lieve Marja, dank voor jouw hulp tijdens onze kraamweek! Je bent een ontzettend lieve en zorgzame vrouw. We hebben veel van je geleerd tijdens de kraamweek, zoals hoe ons kindje in bad te doen en je hebt ons veel tips gegeven rondom borstvoeding. Dat is gelukkig ook goed op gang! Iedere ochtend was het weer een feestje als je arriveerde en heerlijk ontbijt voor ons maakte. De groente- en fruitbordjes zijn voor iedereen een aanrader! Ook lunch en tussendoortjes waren heerlijk. Je hebt ervoor gezorgd dat wij vol konden focussen op ons kindje en op herstel, al het andere nam jij uit handen. Wij zijn heel dankbaar!
... Wissel deze metabox.
Saskia uit Krimpen aan den ijssel schreef op februari 9, 2023
Wat een fijne kraamhulp. Alles was altijd netjes op orde en zo lief, ook voor ons oudste dochtertje, die overal bij betrokken werd! Altijd vragen wat er nog wenselijk is, alles fijn in overleg!
... Wissel deze metabox.
Azra uit Maassluis schreef op december 13, 2022
We hebben een hele fijne kraamweek met Marja gehad. Veel van haar geleerd. Van in bad doen, omkleden tot tips over de borstvoeding. Wij zijn dankbaar voor de goede zorg die Marja aan ons en onze kleine jongen heeft gegeven. Marja was altijd op tijd, niets was teveel gevraagd en ze had veel liefde voor onze kleine uk. Nogmaals dank.
... Wissel deze metabox.
Michelle uit Maassluis schreef op november 17, 2022
Super fijne kraamzorg gehad Marja was echt een topper. Ze begreep onze behoeftes en heeft geweldige zorg gedragen voor ons en onze kleine meid. Had me geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. Het was een gezellige week, we hebben veel van haar geleerd en ze had super veel liefde voor ons meisje gewoon aanrader!
... Wissel deze metabox.
Familie van Gilst uit Zuidland schreef op oktober 24, 2022
Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad waarin Marja heel professioneel met medische onderlegging ons heeft begeleid. Marja heeft heel erg ingespeeld op onze wensen en behoeften, maar ons ook vrij gelaten en daardoor hebben wij ons erg op ons gemak gevoeld. Hele goede tips gekregen, en erg meedenkend. Wij hebben onze kraamweek met Marja ervaren als een verlengstuk van het ziekenhuis en waren er dan ook helemaal klaar voor om vanaf dag 8 alles zelf te kunnen doen. Nogmaals dank!
... Wissel deze metabox.
Angelica uit Rhoon schreef op oktober 14, 2022
Lieve marja . Ons eerst kindje en voor het eerst kraamzorg we zate er erg tegen op.maar u deed alles op een rustige en ervaren manier waar door ik veel vertrouwen in het weekje had.Na een weekje gehad te hebben waren we super blij dat je ons de week hielp. Niks was teveel gevraag kwam altijd op tijd. En hadden veel aan de hulp die u ons kindje en ons gaf . In zoon klein weekje hebben we zoveel dingen mogen leren van u. Dat we ons minder druk hoefden te maken of alles ons wel ging lukken als jongen ouders maar dat vertrouwen heeft u ons wel gegeven. Tuurlijk zijn we altijd nog bezorg maar zelf na de kraamweek kon ik nog terecht bij u voor vragen. heer bij willen we je ook erg bedanken voor alle goede zorgen❤️
... Wissel deze metabox.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Zuid-Holland (Rotterdam, Nissewaard, Albasserwaard, Drechtsteden)

Neem gerust contact op als je ergens anders woonachtig bent en zorg van mij zou willen ontvangen.

Contact

Natuurlijk kan je mij altijd bellen om eerst eens kennis te maken. Of laat een berichtje achter via de website of mail, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

06-55301243
info@marjakraamzorg.nl